Unieke productsamenstelling

________________________________________________________

 

Vetweefselontsteking en DHA

 

Unieke productsamenstelling

We kunnen het niet over vetweefselontsteking en DHA hebben, zonder eerst over overgewicht en obesitas te praten. Zowel overgewicht als obesitas zijn chronische ziekten die gepaard gaan met overdreven vetophoping en ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid.

Vetweefselontsteking is dan weer een gevolg van de toename van lichaamsvet die een ontstekingsproces op celniveau op gang brengt, waardoor te zware personen aan chronische ontsteking gaan leiden. Die ontsteking houdt direct verband met de ontwikkeling van obesitas en de tendens om het verloren gewicht na het dieet weer aan te komen.

Het ontstekingsproces in het vetweefsel veroorzaakt een vicieuze cirkel of kettingreactie, met als gevolg:

o    Vettoename
o    Verhoogde eetlust
o    Toename van de ontsteking 

 

Daarom moet de vetweefselontsteking genezen worden, om:

o    Het verloren gewicht te behouden op lange termijn
o    Het cardiovasculair risico beperkt te houden 

 

De PnK®-Methode verwerkt in al haar producten de exclusieve, gepatenteerde formule ProteinDHA®, die de juiste hoeveelheid kwaliteitsvolle eiwitten (afkomstig van natuurlijke bronnen) combineert met DHA met hoge bio beschikbaarheid.

DHA is een essentieel vetzuur uit de omega 3-familie, dat aanzienlijke voordelen biedt voor de gezondheid (lager cardiovasculair risico, betere werking van de hersenen, gezondere huid enz.), maar dat ook een cruciale rol speelt in de genezing van vetweefselontsteking

Dat bleek uit het onderzoek PnKLipoinflamación, waarvan de resultaten zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Endocrine.

Sport